Klik hier indien de nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Ouderavonden 10 en 11 december 2018  

 

Aan alle ouders/verzorgers en leerlingen

 

Datum: 27 november 2018
Betreft: rapporten en cijferlijsten
Ref.    : HEK/RAP/SvK/U18-316     (8.3.02)

 

 

Beste ouders en leerlingen, 

Vrijdag 30 november worden de rapporten en cijferlijsten meegegeven naar huis. Naar aanleiding van deze rapporten en cijferlijsten nodigen wij u/jullie van harte uit voor de tien-minuten-gesprekken die staan gepland op maandag 10 december en dinsdag 11 december 2018.

Alle tien-minuten-gesprekken vinden plaats op Pax vmbo aan de mr. Van Coothstraat 34 te Druten (dus ook voor de leerlingen van Pax junior en Pax havo/vwo).

Om aan te melden voor de ouderavond, gaat u naar de website van de school (www.paxchristicollege.nl).

Vervolgens klikt u op Zermelo (roosters). Nadat u ingelogd bent, gaat u naar het icoontje: ouders > ouderavonden. Daarna geeft u aan welke docenten (maximaal 2 per leerling) u wilt spreken.

Op het rapport kunt u zien of een mentor/docent u mogelijk heeft uitgenodigd voor een gesprek.

De inlogcode staat op het rapport van uw kind. Mocht u het wachtwoord vergeten zijn, dan kunt u deze met de inlogcode en het bijbehorende emailadres opvragen met de knop wachtwoord vergeten. Mocht dat niet lukken dan graag een mailtje (liever niet bellen) naar som@paxchristicollege.nl

Mochten datum en tijdstip van de tien-minuten-gesprekken slecht uitkomen dan kunt u altijd een afspraak maken met een docent of mentor na schooltijd. Voor gescheiden ouders geldt dat de inschrijving voor de ouderavond in onderling overleg dient te geschieden.

Tot en met 4 december heeft u de tijd om uw aanvragen in te dienen. Na 4 december is de inschrijving gesloten. Vanaf vrijdag 7 december kunt u inloggen in Zermelo en zien waar en wanneer u verwacht wordt (inloggen op dezelfde manier en met dezelfde code).

Omdat we deze twee dagen een grote drukte verwachten rond de school, raden we u aan achter de school te parkeren. U kunt de school ook aan de achterkant betreden.

Wij hopen u /jullie op 10 & 11 december te kunnen begroeten.

 

Schoolleiding Pax vmbo, Pax havo/vwo en Pax junior

 

 

 

 
 
 
Postbus 16
6650 AA Druten
T. 0487 51 24 03
F. 0487 51 24 90
E. info@paxchristicollege.nl
I. www.paxchristicollege.nl