Klik hier indien de nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Gala examenkandidaten  

Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de examenleerlingen van het Pax Christi College

 

Datum  : maart 2019
Ref.      : GES/SvK/U19-75    (2.4.11)
Betreft  : Galafeest

 

Geachte ouder(s)/verzorger(s), eindexamenleerlingen, 

Op 24 mei a.s. wordt voor de eindexamenkandidaten een groot gala georganiseerd om hun schoolperiode op het Pax Christi College in stijl af te sluiten. Op deze avond is galakleding verplicht. Het galafeest vindt plaats in cultureel centrum D’n Bogerd te Druten. Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors.

Onze eindexamenkandidaten hebben uitsluitend toegang tot het feest op vertoon van een geldig toegangsbewijs. De toegangsbewijzen zijn alleen op school verkrijgbaar in de aula’s van Pax vmbo en Pax havo/vwo.

De toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar (€ 10,00 contant) in de grote pauzes op de volgende woensdagen: 3 april, 10 april en 17 april

Let op!: Na 17 april zijn er geen kaartjes meer te verkrijgen i.v.m. de organisatie.

Met het toegangsbewijs krijgen zij toegang tot het feest inclusief een gala diner, alcoholvrije drankjes en een foto als aandenken aan het gala. Tevens zullen de Pax Awards uitgereikt worden.

Ook dit jaar weer kijken we uit naar een groots entree van de leerlingen. De opstelling hiervan begint vanaf 15.30 uur (zie ook onze website). Daarna wordt er door de leerlingen zelf een afterparty gehouden in D’n Bogerd.

Wij willen u er op wijzen dat de regels van de Wegenverkeerswet 1994, van toepassing zijn. Dit betekent dat de bestuurder van ieder voertuig een geldig rijbewijs moet kunnen overleggen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer G van Gessel, telefoon: 0487-512403 of g.vangessel@paxchristicollege.nl.

Wij hopen op een geweldig, stijlvol en plezierig feest voor iedereen.

Met vriendelijke groet namens de organisatie,

 

G. Lowiessen, S Peters en G. van Gessel

 

 

 
 
 
Postbus 16
6650 AA Druten
T. 0487 51 24 03
F. 0487 51 24 90
E. info@paxchristicollege.nl
I. www.paxchristicollege.nl